Loggbok for Umoe

Loggbok for Umoe

Velkommen!

- Mohawk og Umoe tilhører Oslo KFUM Sjøkorps.
- Her vil det være mulig å følge båtene på tur.
- Bilder og tur-referater vil legges inn fortløpende når vi er ute å seiler.
- Det vil også være mulig å se hvor båten befinner seg!

Familietokt 2013 - 21/6 - 28/6

Tur-referaterPosted by Øyvind Berntsen Wed, June 26, 2013 20:55:52
Familietokt 2013, dag 4 - 5:

Mandag 24/6

Alaska - Kalvø (Havstensund)

Frokost 09:00, etterfulgt av ekspedisjon til vestsiden av øya. Et par fant vannet godt å bade i etter lek på stranda. Kiosken var åpen og dermed fikk alle brukt litt lommepenger på Alaska også! Vi lettet kl 13:30 og satte storseil med 3 rev utover Kosterfjorden. Været var vekslende med noe innslag av regn. Vi krysset oss nedover Kosterfjorden og ble mer og mer rutinert for hvert slag.

Noe sen (…), men veldig god lunsj (omelet) ble servert i 17-tiden. Vi gikk inn mot Resø og seilte nesten til ankers i bukta på innsiden av Kalvø ved Havstensund. Kvelden ble avsluttet med enkel kveldsmat og samling i salongen. Både sang og ubåt-dykking var noe av samlingens innhold.


Tirsdag 25/6


Kalvø (Havstensund) - Fjellbacka

Frokost kl 09:00, etterfulgt av roøvelse med jolla for alle.

Til tross for at dette var den beste og mest sommerlige morgenen så langt, var morgenbadet fortsatt utestående for alle. Vi tok det imidlertid litt rolig i den tidvis tilstedeværende sola. før det ble sveiving av anker på nytt. Sønnavinden gjorde at vi valgte indre led mot Fjellbacka for motor, mens vi nøt det fineste været så langt dette toktet.

Vi la til på ny gjestebrygge NØ i havnen. Da dusjmuligheter ikke var klart, fikk vi ligge gratis på denne flotte nye flytebrygga. Middag – pasta og kjøttsaus, ble servert og inntatt på brygga etter at båten var spylt og ryddet over dekk. Vi innledet landloven med felles tur opp gjennom Kungskløften til Jatteberget, med flott utsikt over havna og skjærgården.

Deretter videre landlov, hvor dusj skulle inngå! Da tilgangen på dusjer var begrenset i denne byen en tirsdagskveld i jni, valgte 4 av gutta å ta sjampoen med ut i sjøen ved båten. Det ble mange hopp og stup, avsluttet med med spyling med vannslang. Badingen er i gangJ

Rolig buffet og stille kvleds avslutter en fin dag for de minste. Det ble også tid for en tur opp på Jatteberget for noen av befalet for å overvære solnedgang i vindstille vær. En flott dag i Bohuslen er over!
  • Comments(1)//umoe.savemohawk.com/#post101