Loggbok for Umoe

Loggbok for Umoe

Velkommen!

- Mohawk og Umoe tilhører Oslo KFUM Sjøkorps.
- Her vil det være mulig å følge båtene på tur.
- Bilder og tur-referater vil legges inn fortløpende når vi er ute å seiler.
- Det vil også være mulig å se hvor båten befinner seg!

Familietokt 2013 - 21/6 - 28/6

Tur-referaterPosted by Øyvind Berntsen Sat, June 29, 2013 13:32:24

Onsdag 26/6

Fjellbacka - Smøgen

Morgenbad på Grete og Øyvind, trolig flere i morgen!-) Det er jo for ille å seile et halvt tokt uten dette innslaget, så nå skal balansen gjenopprettes. Frokost og klargjøring for letting uten motor. Fokk og mesan heises ved kai og vi glir lydløst ut og videre sydover. Vi seiler til Sotenkanalen og inn mot brua.

Været har gått i grått og det regner. Det er jo ikke lov å seile gjennom Sotenkanalen, så derfor blir det motor på resten av distansen ned til Smøgen.

Vel i havn i Smøgen serveres det laks til middag, etterfulgt av landlov.

Torsdag 27/6

Smøgen - Gullholmen

Igjen frokost kl 09:00, etterfulgt av kort landlov med is «på skuta». Været har skiftet til hvitt og blått og vind fra sør. Vi setter seil utenfor Hållø, og for første gang på dette toktet, - alle seil satt uten rev! Vi krysser oss sørover mot Gullholmen. Frukt og grønt serveres på dekk, likeså varm lunsj. Vi får en frisk og fin seilas og blir stadig bedre i samarbeid for hvert slag. Vinden øker og vi får litt vann inn på dekk før klyver og mesan strykes. Alle jobber effektivt og godt med pakking av seil og vi legger etter hvert til på brygga på Gullholmen. Middag for kvelden var en høydare: Kyllingfileter med Brie og Timian, rullet i Bacon. Så er det tid for karamelljakt på land. Bysselagene kjemper om den største fangsten. Kvelden avsluttes med samling, sang og Tabu!

Fredag 28.6

Gullholmen – Lysekil

Frokost som vanlig kl 09:00. Vasking og rydding mens vi går mot Lysekil. Snart går bussen hjem. Takk for en fin uke!

2475 – Øyvind Berntsen

  • Comments(0)//umoe.savemohawk.com/#post102