Loggbok for Umoe

Loggbok for Umoe

Velkommen!

- Mohawk og Umoe tilhører Oslo KFUM Sjøkorps.
- Her vil det være mulig å følge båtene på tur.
- Bilder og tur-referater vil legges inn fortløpende når vi er ute å seiler.
- Det vil også være mulig å se hvor båten befinner seg!

Skårungetoktet 2013 13-14/8 2013

Tur-referaterPosted by Øyvind Berntsen Wed, August 14, 2013 17:51:56

Onsdag 14/8
0630 kimer vekkerklokkene! Noen våkner av dette. Andre fortsatte å sove..
0700 startes motoren og trosser glir ombord, Mohawk setter seg i bevegelse i morgentimene. Dagen igår ble hviledag i Fjellbacka. En velfortjent hviledag for alle. Vi har jo i de første dager fått blåst oss ut skikkelig. Denne dagen fortsettes byløpet fra mandag kveld. Utpå dagen er alle lag imål, med klemmeliste, innsamlede saker på M O H A W K, 2 m tau, 1,7 dl juice, saker til å lage drage, og et vel tilberedt eggemåltid.
Vi tar oss tid til pauser, bading, middag til fast tid, mer bading, klyverfallbading, og tur gjennom kungskløften og over vetteberget og rundt fjellet.
Men altså, idag er det onsdag, vi er på vei fra Fjellbacka, alle barna sover under motordur og bølgeklukk. det våknes til liv etterhvert og en etter en kommer opp, tar en rortørn, eller setter seg bare halvtrøtt ned. Det serveres havregrøt til frokost etterhvert når alle er våkne. Vi er såvidt innom Havstensund for litt handling, men stedets lit enkle butikk, gjør at vi heller seiler videre mot Strømstad. Her ble det landlov og muligheter til å bruke opp resten av lommepengene. En av besetningen har fått et liten hjernerystelse etter ivrig ryddig i seilkøya. Han fikk besøke sykestua i Strømstad som desverre mente det var til det beste å ta det enda mer med ro enn det et liv ombord her gir...
Etter en litt lengre stopp enn veldig kort i Strømstad er vi nå på vei til Alaska for mer bading og også grilling:-)

  • Comments(3)//umoe.savemohawk.com/#post107