Loggbok for Umoe

Loggbok for Umoe

Velkommen!

- Mohawk og Umoe tilhører Oslo KFUM Sjøkorps.
- Her vil det være mulig å følge båtene på tur.
- Bilder og tur-referater vil legges inn fortløpende når vi er ute å seiler.
- Det vil også være mulig å se hvor båten befinner seg!

Helgetur 29-31 august 2014

Tur-referaterPosted by Martin Mongstad Sat, August 30, 2014 10:39:18

Fredag:

Alle 10 påmeldte til turen møtte opp på Rådhusbrygge 1 til kl 18.00. Vi lettet og satte kursen sørover ut fjorden. Det ble utpakking og litt leker underveis, mens vi motret til Drøbak. Vel fremme i Drøbak ble det servert innbakte pølser og hjemmelaget kake :) Vi fikk tid til litt samling med både mimeleken og "krysset eller ukrysset", til stor stas for både store og små. Det ble stille om bord ikke lenge etter kl 23.00.

Lørdag:

Frokost ble servert av Patrick og Mats, kl 9, før vi fikk tid til litt landlov og handling. Kursen ble satt nordover i fin vind og overskyet. Stor og fokk ble heist. Lunsjen ble inntatt på dekk, hjemmelagde pizzasnurrer. Vi så blå himmel og sol, og vinden tok seg opp. Fin seilas nord om søndre Langåra, og sørover på vestsiden av Håøya. La Det begynte å regne så smått når vi nærmet oss Rauholmene. Regntøy ble tatt på, før seilene ble strøket. Vi la til på Rauholmene like før kl 16. Det ble en kort tur på land for noen. Mens andre trakk ned i båten og fikk av seg det våte seiltøyet.

Her er noen bilder fra dagens aktiviteter:

Vi fikk besøk av sjøkorpsbefal i nyinnkjøpt båt.

Til middag fikk vi servert hamburgere med diverse tilbehør. Etter middag hadde vi samling med sang, mime-leken, "flasken", huske-leken og tegne sanger. Det ble mye latter og jubel, og både store og små så ut til å kose seg. Samlingen ble avsluttet med klapp i seng like over kl 22.

Søndag:

Frokost ble servert like før kl 10, da kokk og byss brukte vel lang tid på å koke egg. Men både befal og menige syntes det var helt greit å ta en rolig morgen. Etter frokost ble det rydding om bord, før samling i ruffen.

  • Comments(0)//umoe.savemohawk.com/#post111