Loggbok for Umoe

Loggbok for Umoe

Velkommen!

- Mohawk og Umoe tilhører Oslo KFUM Sjøkorps.
- Her vil det være mulig å følge båtene på tur.
- Bilder og tur-referater vil legges inn fortløpende når vi er ute å seiler.
- Det vil også være mulig å se hvor båten befinner seg!

Onsdag Ettermiddag

Tur-referaterPosted by Martin Mongstad Wed, October 05, 2011 18:34:11

Da har mannskapet hatt noen små forandringer, og skipper Trond har mønstret av til fordel for Martin, Marius og Henrik åsander... så får vi se om de tre klarer å veie opp for trond:)

De nye mannskapene ankom i går kveld, mens de "gamle" mannskapene var i svømmehallen og vasket av seg saltet etter dagens drabaser.... Når alle var vel tilbake fra svømmehallen (dog med unntak av skoene til styrmann håkon, som på mystisk vis ble borte under badingen..) ble det laget en sen middag/kvelds, av laks, poteter og fløtegratinerte brokkoli.... og som ikke det var nok fikk vi også stuertens egne jordbærmousse til dessert... deretter bar det i seng for alle, da de fleste var slitne etter en lang dag...

Onsdag startet med fint vær, og etter en god frokost var det avgårde i butikken for å supplere matvarer.. (og kanskje noe godterier?)

Etter handling kom vi avgårde fra brygga ca kl 1030, og satte kursen sørover... vinden hadde selvsagt valgt en sør-vestlig retning, og det medførte at vi hadde rundt 15 ms rett i mot ... så det ble et par timer for motor hvor vi gjemte oss innenfor alt vi fant av skjær og holmer... rett nord for hamburgsund valgte vi å sette fokk, og gå utenfor hamburgsund.. vi fikk nå en slak kryss sørover med ca 7 knop på bare fokk, og seilte med dette til vi nådde innløpet til soten-kanalen... med tidvis sol, stort sett rolig vann var det en fin seilas med suppeservering på dekk.

ved sotenkanalen strøyk vi fokk, og kjørte motor inn til kungshavn, hvor regnet startet og vi nå ligger og skal spise middag... kveldens aktiviteter er ikke helt bestemt ennå, men samling, ny runde med fantasi, filmkveld osv er ytret som muligheter....

Resultatet får vi se om vi kan opplyse imorgen... og da skal vi også se om vi kan få lagt til noen bilder....

god appetitt.....

2788 Martin mongstad

  • Comments(2)//umoe.savemohawk.com/#post85